söndag 19 oktober 2014

Girona

*skrytvarning* Kan nämligen inte låta bli att berätta vad som hänt i veckan: jag har varit på en jobbresa till Girona! En tredagarskonferens med över 900 deltagare från 90 länder. Jag hade aldrig ens varit till Spanien förut. Lyckligtvis reste jag med vännen-kollegan som kunde språket. Underbara, underliga, långa dagar med föreläsningar och workshops, intryck, idéer och anteckningar, festligheter med god mat och vin och så den ljuvliga värmen ute. Utan den vanliga vardagsrumban kändes det som om man hade mera tid en nånsin, trots fullspäckat program från morgon till kväll. Så jag gick omkring med en närmast hysterisk frihetskänsla blandad med hemlängtan. Nu är jag så inspirerad att jag nästan har lust att blogga om jobbstuff. Nästan.

3 kommentarer:

  1. Härligt, vad glad jag är för dig! :)

    SvaraRadera
  2. Det är så coolt! En konferens kan vara så otroligt inspirerande att vara på - att få känna sig som en del i en större gemenskap.

    SvaraRadera
  3. jo, härligt och coolt och viktigt att få se jobbjuttun i större sammanhang. Jag lever länge på den resan, vilket är bra också med tanke på att det knappast händer pånytt i första taget heller :)

    SvaraRadera