tisdag 27 november 2012

boktips

En bra och konkret sak med mitt val av blogguppgiften är att jag har bekantat mig med andra bloggar, det hade kanske inte hänt annars. Tidigare har jag inte orkat följa med mer än ett fåtal bloggar, sporadiskt skummat igenom kanske tio stycken varannan månad... Nu har jag fått ögonen upp för flera organisationers och institutioners bloggar! Det är riktigt roligt och inspirerande att följa med hur olika arbeten fortskrider.

Men nu återvänder jag till boken jag läser: Kaj Korkea-ahos roman Gräset är mörkare på andra sidan. Det är en rysare om hemligheter och hemskheter, om att tala eller tiga. Skuggor, minnesbilder och snåriga skogar. Perfekt läsning för svarta kvällar.

4 kommentarer:

 1. Det var en konstig formulering. Vad jag menar är att jag läser mer bloggar än tidigare.

  SvaraRadera
 2. Hej, din blogg ser vacker ut! Jag är lite avundsjuk på att du har tid att läsa böcker. Datoren och webben tar min tid.

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte att Gräset är mörkare på andra sidan var väldigt bra. Jag måste ta och läsa hans första bok också vid något skede :)

  SvaraRadera
 4. Tack gummastankar! Jag läser nog mycket - för att jag vill (inte så ofta kursrelaterad litteratur)- och för att koppla av. Jag hinner därför inte med så mycket sittande framför datorn och annat som jag skulle önska :)

  Lena, jag gillade denhär nya mycket mer än debuten. Men nog är han bra. Jag gillar också hans kolumner, som (alltför sällan) kan läsas i Hbl.

  SvaraRadera